Saturday, February 12, 2011

dont ever. i'm warning!

huh,,, huh,,, huh,,,(mengeluh) hmm, xbaek mengeluh kan? tp nak wat cane, da mmg terpaksa nk mengeluh,, hmm,,

do you know how i hate so much to mixing family and friends things??!!!! (i'm shouting)

aku mmg TAK SUKA! that is the reasons why i dont like my friends datang rumah. (dulu la) sorry guys. and sbb tu la aku pon TAK SUKA cerita2 pasal kawan2 aku and ape yg aku buat bersama mereka di sekolah to my family! aku TAK SUKA campurkan dua2 tuh. bagi aku, family is family and friends is friends! so xpayah la nak tambah aku de kat muke buku tuh!!! I HATE IT. that is laman sosial sial sial aku dengan kawan2 aku. even kezen yg aku rapat (jugak la) pon aku still x setuju dari dulu sampai sekarang nih,, ni kan pulak yg maybe dah xselalu jumpe.
my words always seems rude and i know it damn well!
aku suka mencarut. and aku ade ramai kawan yg juga lebih kurang macam aku. sebab tu la aku TAK NAK my family to know that, to see what is going on with me and my friends, to know my other side life with'em.
FAHAM? i love both. family and friends. i dont wanna lose even both of them. tapi,,,hmm, paham tak...

yes. i'm not good in lying.
ha.ha. statement ni pon macam tipu. but its really true. aku boleh maen tipu tipu but aku really tak reti nak menipu. macam ni lah, untuk lebih pemahaman, aku bagi contoh. katakan lah aku tengah lepak2 ngan kawan2 aku malam hujung minggu kat wakaf luar blok samapi tgh malam, tibe2nampak kete warden lalu, aku boleh kate aku akan buat buat baru balik dari study kat surau and jalan teros balik blok, tp bile tibe2 warden g tros tnye aku " awak sume dari mane nih ha?" aku akan tanpa berfikir jawab " erm, tadi kitorang duduk2 je kat wakaf tu, ni nak balik lah ni." dan hasilnye, kne lah marah berbaldi2. u got that? aku boleh je nak cakap seperti yang berada dalam fikiran, but i just cant. aku tak pro. (tak pro menipu? wth?) haha, meti sume pening, ape kaitan ngan cite kat atas td? haha. actually ade, aku sukar nak cakap kat orang yang aku tak ada muke buku. haha. kau tipu lagi mira. kau da cakap ngan beratus2 org kau xde muke buku. yup. but itu lah yg dikatekan maen tipu tipu. why? sebab act dorg pon bukan nak tahu sangat aku ade ke tak, bende kalau dah jumpe hari2, da borak hari2, so what? ni aku bercakap ttg the people yg so seriously want to know so that we can chat sebab diorang nak tahu khabar ttg aku. paham? xpaham? xyah paham lah. senang cite, aku xnak ade diantare family2 besar aku tambah aku di laman so sial sial sial itu. except my adek and abg why? sebab dorg x busy body and dorg je yg tahu that 

my privacy, is no way to be disturb.

but ape nak buat. nasi dah jadi bubur. dengan ketidak-pro-an kau menipu tuh, that people pon dah tahu kau ade muke buku. -sebab tulah aku tgh bengang gila nih. -ouh, i can see that fire. big fire burning in your eyes!

2 comments:

supersaraa said...

haha.mira nie kelakar laa.. :D

Amirah Nadia said...

ape yang klaka? haha

PENUNGGU