Saturday, August 20, 2011

SLAY, datang sekarang dan bawak aku lari dengan kau.

"wey, kau tolong lah cari orang yang lagi better+bermanners dari aku dulu. kalau dah tak jumpe sangat sangat baru lah kau cari aku. okay,"

"okay. aku cari tapi kalau aku tak jumpe, aku cari kau, kau kena terima okay?"

shit

ape yang berguna kat aku yang kau nampak sangat nih?

even aku sendiri tak nampak apa yang ada dekat aku.

like i said to you. i am a fucking useless human being.

so please, bitch.

perempuan yang sememeh cani kau suka? no, i dont think so, dude. credit to juliana sebab tolong hiasi gambar buruk perempuan yg tengah duduk tu. thank you.

2 comments:

najwa said...

awwww~~ so sweetttt... memang calon suami soleh betul nie <3
i like <3<3<3

Amirah Nadia said...

tak mo lahhhhhhh....

PENUNGGU