Sunday, November 27, 2011

KELUH

tiada kata
nak diluah, nak dicerita, nak ditulis. nak dikarang.

walau dalam hati....
haihhh...
aku mengeluh lagi.


mari mari,
ceritakan padaku.
ceritakan segalanya,
tangiskan segalanya,
curahkan segalanya,
biar aku yang dengar
biar aku yang terima
biar aku yang tadah

walau dalam hati....
haihhh....
aku megeluh lagi.

pada siapa
hendak ku tuju
aku tak tahu
takut tak tertanggung

biarlah tersimpan
jauh dalam tak tercapai.
biarkan.
biarkan.



 God doesn't give us more burden then we can bear. so don't grumble.

Wednesday, November 23, 2011

i am...

...removing you.

...deleting you.

...sorry for annoying you all this while.

...a girl with a curse-like-mouth.

...not gonna change it. because i know, that its not happen without a reason.


so goodbye. you maderfaker!

Thursday, November 17, 2011

Monday, November 14, 2011

lucky star

banyak benda yang aku nak cakap untuk post ni sanye.  tapi, lupekan lah yang banyak banyak tu. sebab yang banyak banyak tu semua melemahkan aku. tu lah kehidupan. banyak benda yang menjatuhkan dari yang menaikkan.

okay. malas nak ulas, aku nak lupekan penjatuh penjatuh tu. aku nak jadi sang penaik semangat. so, kepada z****r aka prince button aka werewolf  all the best for tomorrow and the rest of your life. i always,,, err,,,apa ntah,,, you!!!

kalau lah kau wujud depan mata aku sekarang..



okay abaikan tajuk post yang takde kena mengena dengan post. sekian.

Thursday, November 10, 2011

sedari kitaran

hidup ni tak selalunya indah.


orang kata, macam ferris wheel.

*ah, menggelabah. boleh je cakap roda*

tapi. insan hina macam aku ni. bila di bawah,

baru nak ingat Tuhan.
baru nak kenang dosa.
baru terhegeh mintak ampun, menyesal apa semua.
baru lah tiba tiba je ayat camtu bajet terpacul kat minda.

padahal.... bila tengah happy, ada aku terfikir pasal 'hidup ni tak selalunya indah'?


HARAM!


aku bet ramai lagi macam aku. tipikal manusia alpa.

Thursday, November 3, 2011

you make me laugh, because you're dumb.

"MU main dgn sape?"
 
"main dengan bola,"
 
"haha, MU lawan dengan sape?"
 
"dengan,,, tak tahu,, nama kelab pelik,"
 
 
 
- a very cute answer isn't it? that's my baby.
 

 
meet my baby. i love you.  
 
 

mungkin dia berbeza
dari yang aku harapkan. 
tapi dia berjaya hidupkan 
dunia aku kembali.

Tuesday, November 1, 2011

a song that no one ever heard before.

Cotton candy

I used to have a cotton candy
They said it taste so sweet like shit
I don’t know, I never taste it
Maybe I should take a bite so then we’ll see


Damn what? How it could fly?
I think I’ve held it so tight
Why cotton candy why you fly?
To another kid, yeah  you, bitch!


Now what else to do?
When cry all night long is no use
Oh maybe just one thing will do
So then lets say, Fuck you!


wa dah cakap wa tak sempat rasa lagi,, jap g dye dah terbang. sibai!

PENUNGGU